Advertisement

joi, 2 mai 2019

Puterea Dragostei din 3 Mai 2019 HD

Deci vreau să spun câteva lucruri în legătură cu cele 2 fete, care spun că emisiunea este fake, poate au dreptate, poate nu au însă noi telespectatori deja ne-am îndrăgostit de concurenți, în momentul când ne uităm la ei nu ne mai gândim la ce spun ele ,ne uitam cu drag la oamenii pe care îi susținem.

Este foarte trist ca dupa cateva luni sa vina 2 persoane si sa incerce din toate puterile lor sa ne facă să nu ne mai uitam,unde este respectul lor fata de noi, de timpul pe care l-am acordat acestei emisiuni, nu ma deranjeaza ce au spus, cat ma deranjeaza insistenta lor, iar noi suntem de vină că acordăm atentie, de ce le acordam lor atentie nu imi pot da seama , ba da stiu pentru ca vorbesc despre puterea dragostei,daca vorbeau despre ele si despre ce fac ele zi de zi nu le acordam atentie.

Ele sunt foarte sigure că dupa terminarea emisiuni multi concurenti vor fi rugati sa faca vlog si asta inseamna mai putine vizualizari pentru ele, ca sa fim seriosi daca face Bianca vlog va avea o multime de vizualizari si multi alti. Mai am ceva de spus , voturile nu pot fi fake stiti foarte bine si sustinatori Biancai si ai tuturor ca ea chiar are o multime de oamenii care o sustin .Si cu asta am spus tot.

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 3 mai 2019

Puterea Dragostei 3 mai 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Editia 143 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 3 mai 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 11.00 - imediat.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: