Puterea Dragostei din 6 Mai 2019 Editie HD

Puterea Dragostei din 6 Mai 2019 Editie HD

Deci fata asta Bianca e calare pe Alex in mai toate pozele, nu ati observat? Mie imi placea de ei, dar pt ca el nu a recunoscut atunci ce a zis despre Deea sincer acum nu il mai cred, iar despre Bianca ziceam saraca de ea ca o acuza None in fel si chip, dar imi dau seama ca pe parcurs se adevereste cam tot, cam trage de baieti intruna si nu o vrea nici unu in serios.

Eu chiar cred in acest cuplu , Simina si Alex si toti care o vor pe Simina decât sa comenteze aiurea zic sa ia exemplu de la Zănoaga, ala micu si hot care stie sa cucerească o femeie si are curaj fata de altii( Jador) care se comporta cu o fetele cu un puștan de clasa a 8 a care alerga fetele pe hol si credea ca e șmecher. Sau ca altii ( Hamude, Cezar si multi altii) care s-au umflat de crapă pielea pe ei care doar cu asta sau ales. Vot Zănoaga.. Zănoaga ala micu care tace si face. După ce a iesit Plusica nu am mai votat , acum il votez pe Zănoaga pentru prima data.

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 6 mai 2019

Puterea Dragostei 6 mai 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Editia 145 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 6 mai 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 11 - imediat.

0 Response to "Puterea Dragostei din 6 Mai 2019 Editie HD"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel