Advertisement

sâmbătă, 4 mai 2019

Puterea Dragostei din 4 Mai 2019 Gala HD

Zănoaga si Simina un cuplu ciudat si amuzant dar sincer. Jador, încearcă doar sa dezbine acest cuplu provocându-l pe Alex. Jador nu cred ca a avut vreo relație mai lunga de 1 luna la cum se comporta de copilareste, plus ca falsitatea cred ca il reprezintă, are discursul ala tipic maneliștilor iar mie nu place.. sa para interesant in fata publicului.

Eu chiar cred in acest cuplu , Simina si Alex si toti care o vor pe Simina decât sa comenteze aiurea zic sa ia exemplu de la Zănoaga, ala micu si hot care stie sa cucerească o femeie si are curaj fata de altii( Jador) care se comporta cu o fetele cu un puștan de clasa a 8 a care alerga fetele pe hol si credea ca e șmecher. Sau ca altii ( Hamude, Cezar si multi altii) care s-au umflat de crapă pielea pe ei care doar cu asta sau ales. Vot Zănoaga.. Zănoaga ala micu care tace si face. După ce a iesit Plusica nu am mai votat , acum il votez pe Zănoaga pentru prima data.

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 4 mai 2019

Puterea Dragostei 4 mai 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Editia 144 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 4 mai 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie completa.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: