Advertisement

duminică, 21 aprilie 2019

Liber ca pasarea cerului 21 aprilie 2019 Episodul 1

„Liber ca pasarea cerului” este o savuroasa comedie de situatii care spune povestea a doi prieteni din copilarie, Ducu și Orlando, care se reintalnesc acum, la 40 de ani, cand fiecare dintre ei trece printr-o criza.

Ducu si Orlando sunt cei mai buni prieteni din copilarie. Au facut scoala si liceul impreuna, insa viata i-a despartit. Fiecare a luat-o intr-o alta directie si nu au mai știut unul de altul. Se intalnesc acum, după 20 de ani, si pare ca nimic nu s-a schimbat. Au aceleasi glume, aceleasi obsesii amuzante si frici de necontrolat si aceeasi dulce inconstienta de adolescenti! Destinul le pregateste niste situatii complet neasteptate, iar reintalnirea lor capata o noua dimensiune!
Liber ca pasarea cerului 21 aprilie 2019
Nu uita! Serialul „Liber ca pasarea cerului” debuteaza duminica, 21 aprilie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Liber ca pasarea cerului Episodul 1 HD

I“Personajul meu, Orlando, e un tip care vede partea plina a paharului, spre deosebire de Ducu. Orlando e boemul, smecherasul, vesnic cu noi propuneri de a supravietui, mereu cu solutii la orice problema, care ia viata la misto. E un personaj care fabuleaza permanent si care gaseste cate o portita de scapare din orice situatie. E un histrion. Imi place usurinta cu care intra în pielea oricarui personaj de care are nevoie pentru a-si duce planul la capat. E un personaj viu, colorat, spumos, un gen de personaj pe care in film nu l-am facut niciodata”, spune Stefan Banica.

Liber ca pasarea cerului din 21 aprilie 2019


De aceasta data, vedem in fiecare saptamana doar duminica cate un episod de la ora 23.00, episod ce este pus spre vizionare pe canalul oficial de youtube a serialului, si aici avem de aceasta data Liber ca pasarea cerului episodul 1 integral imediat dupa difuzare din data de 21 aprilie 2019, si este plin de momente de suspan si bineinteles surprize oferite de catre cei mai buni jurati si concurente pe masura.
SURSA: a1.ro
Episodul complet - dupa ora 20.00.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: