Advertisement

joi, 28 martie 2019

Puterea Dragostei din 29 Martie 2019 HD

n emisiunea din seara asta, aceasta creatura ipocrita și fonfaita, îl critica pe Adrian pentru ca nu știu ce a zis de Bianca, ceva legat de nespalare, pare-mi-se, ori ea ce a povestit fetelor în emisiune,acum câteva săptămâni, despre Bianca, respectiv, ca ii miros adidașii, picioarele și ca nu se mai spala, nu?

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 29 martie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 29 Martie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 29 martie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Episod complet.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments:

  1. Bianca e la fel de frumoasa sunteți niște oameni invidioși acum că și-a făcut cuplu vreți să îi despărțiți cu ori ce preț Alexandru dacă îi place ar trebui să își de seama că toți o urăsc

    RăspundețiȘtergere