Advertisement

duminică, 3 martie 2019

Puterea Dragostei 4 Martie 2019 Episodul 91

Concluzii dupa gala de azi: 1. None si-a cerut eliminarea doar ca sa iasa in evidenta. Se stie ca dupa ce pleaca un concurent, oamenilor le pare rau si il voteaza mai mult pt a reintra. In felul asta poate ajunge si el pe 1 sa ia banutii. Frumoasa strategie!

2. Roxana e singura care face ce simte fara sa tina cont de parerea celorlalti si fara sa ii pese ca va fi judecata. Gura lumii sloboda, fata e fericita.

3. Mare dramatism ca a plecat Stefan. Oricum Viorela a zis ca se descalifica, oricum au facut amandoi live-uri impreuna de ne-au acrit...deci? Pentru ce lacrimi? Poate pt ca nu mai au sansa impreuna la premiul cel mare, zic..

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 4 martie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 4 Martie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 4 martie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte - de la ora 11.00 - in cateva momente.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments: