Advertisement

miercuri, 20 martie 2019

Puterea Dragostei din 21 Martie 2019 HD

Bianca începuse sa-mi placa...se liniștise, isi spunea părerea atunci cand trebuia, puncta bine si la obiect. De cand a simțit că-i fuge pământul de sub picioare s-a gândit sa acționeze repede, fără sa si gândească înainte! De teama unei posibile eliminări, finalul emisiunii care se apropie- din pct meu de vedere și frustrarea ca e singura fata veche fără cuplu, au determinat-o sa se agățe de primul băiat mai slab de îngerii, acest Alexandru

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 21 martie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 21 Martie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 21 martie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
PRIMA PARTE DIFUZATA LA ORA 11.
A DOUA PARTE DE LA ORA 17.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: