Advertisement

marți, 12 martie 2019

Puterea Dragostei din 13 Martie 2019 HD

Bibisor tu trebuie să ai încredere în tine tu ești perfectă așa cum ești ești frumoasă deșteaptă sinceră nu asculta ce spune none eu îți spun din suflet eu nu a mai văzut fată mai frumoasă și mai dulce ca tine ești o fată de nota 20 te pup dulce te voi susține până la capăt.

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 9 martie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 13 Martie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 13 martie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte - de la ora 11.00 - in cateva momente.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: