Advertisement

duminică, 3 februarie 2019

Puterea Dragostei din 4 Februarie 2019 HD

Oare de ce tot o blameaza lumea pe Marina in legatura cu Daniel pe cand Biencuta se umileste de 10 ori mai mult in fata lui None? Pai cum facem ca lui Daniel ii era drag sa o tina pe Marina aproape tot timpul, o îmbrățișa si săruta non stop, pe cand Bianca se roaga pt o farama de atenție? De ce nu mai aveti loc de ea si spuneti sa mearga acasa,oare altii de ce stau acolo? Bibisor a facut vreun cuplu pana acum si m am uitat eu la alta emisiune? Va arde buza ca Nonisor se da pe langa ea? Stati linistiti ca Marina daca voia, il avea de mult pe None langa ea!Cum se face ca "grasuta" l-ar putea avea la orice ora?

Aaa si apropo, faza cu renunțarea la premiul săptămânal a fost cea mai reusita lovitura, ca toata lumea sa zica "vai saraca noastra fata a renunțat si la bani, ce suflet bun are"! Sa fim seriosi, l-ar fi protejat ea pe Adrian cand a înjurat o de o mie de ori? Si inca ceva, parca pana ieri il blamati pe Adrian acum sunteti susținători înfocați? Marina a fost votata de el cand era sa plece, deci...?

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 4 Februarie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 16.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 4 Februarie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta sambata putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 4 februarie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments:

  1. pana acum il criticati si injurati pe adria, acum doriti sa se intoarca inapoi pai mai oameni buni hotarati-va odata ca a fost dat afara din casa de fete si nu de voi fanii

    RăspundețiȘtergere