Puterea Dragostei din 1 Martie 2019 HD

Puterea Dragostei din 1 Martie 2019 HD

None, "domn" cu ghilimelele de rigoare, a dat și el ceva în vileag, nu o mai făcuse de mult, dar nu s-a gandit deloc la prestigiul Marinei. Atât de mult a respectat-o prin vorbe că până la urma a desconsiderat-o total. Mai și declara că își dorește un cuplu cu ea, ca mai apoi s-o prezinte în fața noastră drept o femeie ușoară. Era necesară această dezvăluire? Ok, nu a procedat corect acest Daniel, dar să nu uităm că ea s-a băgat în patul lui. Așa mi-aș dori să plece None acasă.

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 1 martie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 1 Martie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 1 martie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte"de la ora 11.00.

0 Response to "Puterea Dragostei din 1 Martie 2019 HD"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel