Advertisement

sâmbătă, 16 februarie 2019

Puterea Dragostei din 16 Februarie 2019 HD

Om mai obsedat decât None nu am văzut, nu stie ce sa mai inventeze, ce asa zise conversații sa mai falsifice ca să o atace pe Bianca...degeaba ai varsta pe care o ai...Cred ca si noaptea tot la Bianca se gândește cum sa o mai umilească poate mai ia si el premiul ala.

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 16 Februarie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 16 Februarie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta sambata putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 16 februarie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte.
A doua parte.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

2 comments: