Advertisement

vineri, 25 ianuarie 2019

Puterea Dragostei din 26 Ianuarie 2019 Editia 60

Acum mă gândeam la un aspect. Azi concurenții au votat fiecare, pe cine vrea să revină, dintre concurenții eliminați.O regulă nouă, făcută de producție. Parcă publicul trebuia să hotărască acest aspect! Vorba lui Jo. Eu sincer am uitat, așa interesat de reguli sunt. Prin asta realizăm că, nu contează ce vrea publicul, producția are ultimul cuvânt, scandal, bârfă, etc-rating-cașcaval. Toată lumea a văzut că aceste cutii cu voturi au fost sigilate. Pe bune? Dar nu este live! Vrem să vedem, că nimeni nu deschide acele cutii. Să nu poată manevra, voturile cineva după bunul plac.Deci indiferent ce am văzut noi,care cum a votat dintre concurenți, doar 25% am văzut din ce urmează. Staffu' poate deschide acele cutii fără să vedem nu?

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 26 Ianuarie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 16.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 26 Ianuarie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta sambata putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 26 ianuarie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte.
A doua parte, se proceseaza..

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments: