Advertisement

joi, 24 ianuarie 2019

Puterea Dragostei din 24 Ianuarie 2019 HD

None e un fals, vorbeste de Bianca dar el ce face cerseste premii a facut gestul cu primi bani de ia donat ca sa dea mare la public să îl voteze incontinuare. Bianca cu toate ca e mai mica e o fată cu bun simț si dacă e in casă si nui place de nici un băiat nu trebuie să fie cum e Roxana o discreditată. Roxana nu are nici o alura de femeie parcă e o dezaxata o rapandura cea mai josnice dintre toate fetele se aprobă singură căi frumoasă (stiti proverbul mă Ioane plac fetele oho si eu pe ele asa si Roxana).

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 2 4Ianuarie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 16.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 din data de 24 Ianuarie 2019 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta sambata putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 24 ianuarie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie completa.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: