Advertisement

vineri, 18 ianuarie 2019

Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 3 din 31 Ianuarie 2019 HD

In cel de-al treilea episod continuam sa avem portia clasica de ras, si asa cum suntem obisnuiti cu hohotele de ras, las fierbinti se pare ca va fi lider de audienta avand in vedere programul de difuzare a serialului, si continua cu divertismentul de calitate. Daca pana acum, la cate sezoane a tinut, serialul nostru care este pur Romanesc, nu a reusit sa va convinga, ei bine, din acest an, Las fierbinti revine cu sezonul 15, si din cate am inteles se vor difuza catre trei episoade pe saptamana incepand de miercuri si pana vineri, programul de difuzare fiind acelasi.
Las Fierbinti Sezonul 15 Episodul 3

Daca ai intrat mai tarziu pe acest site si nu stii despre ce este vorba, vei afla acum, ne propunem sa facem rezumate zilnice la ceea ce ne place printre care am ales si Las fierbinti, vom discuta despre el si vom rade alaturi de voi, si vom savura zilnic informatii din media.

Las fierbinti Sezonul 15 episodul 3 din data de 31 Ianuarie 2019

Las fierbinti a reusit sa devina serialul viral, avand un numar impresionant de fanii dar si de telespectatorii care abia au asteptat revenirea celebrilor actori, insa de aceasta data ei revin in versiune prelungita, si ne bucuram de acest fapt. Cele 40 minute care erau difuzate in fiecare zi de marti seara erau mult prea putine as spune, incat sa poti intelege actiunea, si exact cand era mai fain, se baga promo care se tot lungea pana uitam de intamplarile din serial.

Asa ca speram sa fie la fel de comice si episoadele din acest sezon si pe care speram sa il vizionam, doar aici, vezi Las fierbinti sezonul 15 episodul 3 care este difuzat de la ora 20.30 pe protv si este din data de 31 ianuarie 2019, si daca aveti bineinteles timp, ne puteti spune si parerea dvs, uneori conteaza si doar asa putem sti daca v-a placut.

EPISODUL VA FI TRANSMIS AICI LA CATEVA MINUTE DUPA DIFUZARE.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: