Advertisement

duminică, 20 ianuarie 2019

Exatlon Sezonul 3 Episodul 7 din 21 Ianuarie 2019 HD

Din păcate în promo-ul de mâine seară cred că este vorba despre Diana. Prima data m-am gândit că posibil sa fie referitor la Iulian de la albastrii însă văzând și judecând reacțiile Faimoșilor, clar nu este vorba despre el.
Am rămas stupefiata deoarece după declarația Dianei din aceasta seara cum că se simte mult mai bine am fost atât de bucuroasa iar după ce au arătat promo-ul am rămas.

Ar fi o pierdere enormă ca fata asta sa fie nevoita sa plece nu doar pentru ea sau echipa roșie.. dar și pentru show-ul asta și pentru noi toți ce urmărim de acasă.
Fata asta in doar câteva zile de emisii a arătat/dovedit și demonstrat că este cea mai buna fata din acest sezon , o fata cu un real potențial pentru a fii câștigatoarea la feminin din acest sezon !!! Draga DIANA.. FII STRONG !

Indiferent de echipa pe care o susții este O MARE PIERDERE SI UN MARE PĂCAT ca un concurent atât de valoros sa fie nevoit să abandoneze competiția. Cu numeroase sezoane la activ si cu un numar impresionant de fani, facand un fenomen in tara dar si peste hotare, Exatlon formatul adus de Kanald in Romania face furori inca de la primul sezon, care a si fost incendiar avand ca si concurenti oameni alesi, printe care Giani si Ionut cei doi care au fost de-a lungul competitiei favoritii publicului si care au fost revazuti in sezonul 2 ca si antrenori pentru echipele rosii si albastre.
Exatlon Sezonul 3 Episodul 6

Daca in sezonul 2 competitia a fost cat de poate de apriga, si castigand o femeie marele trofeu dar si premiu, fiind aspru criticata in media pentru inegalitatea cu care s-a confruntat Alin, exatlon sezonul 3 promite multe, care vor fi si realizate, in ciuda faptului ca noii concurenti sunt mai tineri si putin mai neexperimentati cu siguranta vor face show si chiar s-a vazut asta inca de la primele episoade pe care le-am putut viziona impreuna.

Momentan inca nu am vazut un concurent anume care sa fie cel care are cele mai multe sanse de castig, insa pe parcursul competitiei se vor da adevarate lupte care vor scoate cu siguranta la iveala pe cel care este cu cele mai multe sanse se a pleca acasa cu marele premiu dar si totodata cu titlul de mare castigator a-l acestui sezon 3.

Exatlon Sezonul 3 Episodul 7 din 21 Ianuarie 2019 HD

Pentru ca intotdeauna se gasesc fani pentru ambele echipe pot spune ca echipa Razboinicilor este putin mai slaba decat cea a Faimosilor, ei au reusit pana acum sa castige mai multe probe si pe parcursul traseului am vazut ca au fost mai slabi decat Faimosii, insa sa speram ca este doar o zi proasta pentru ei si ca isi vor reveni pe parcurs.

Avem cateva editii bune pe saptamana pentru a vedea fiecare lupta, astfel ca de sambata si pana miercuri de la ora 20.00 cand incepe si pana la ora 23.00 in cele trei ore de difuzare putem spune ca avem ce vedea, si fiindca detaliile au fost deja publicate, va asteptam sa urmarim Exatlon Romania Sezonul 3 Episodul 7, in reluare din data de 21 ianuarie 2019, la numai cateva minute de la publicarea acestuia pe youtube.

PRIMA PARTE IN CURAND...

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments:

  1. Exatlon nu mai este ce a fost. Au îngrămădit sezoanele unul după altul și acum vedem numai copii, gen Mario fresh un youtube ce vrea doar reclama.

    RăspundețiȘtergere