Advertisement

vineri, 25 ianuarie 2019

Bravo ai stil 26 ianuarie 2019 Sezonul 5 Editia 16

Nadina a depus un efort enorm insa nu i-a iesit mai nimic, fiind o competitie despre stil este foarte important rezultatul, iar Nadina a fost nominalizata, orice punct pe care il vor primi astazi este important asa ca fetele trebuie sa se straduiasca mai mult.
Emisiunea Bravo ai stil, a inceput prin anul 2016 cu timide incercari de a scoate in evidenta adevarata valoare a modei, si se pare ca incet a devenit populara si a reusit sa isi exprime clar intentia de a schimba modul de percepere a modei.
Bravo ai stil 26 ianuarie 2019 Sezonul 5 Editia 16
Formatul are la baza un numar definit de concurente care pe parcursul competitiei vor fi puse la modificari de vestimentatie, care va fi votata de catre juriul prin calificative si totodata de catre fanii acestui show prin sms text pus la dispozitie in acel moment si rostit de fiecare concurenta in parte.

In fiecare saptamana se va alege o zi in care se va desfasura cate o gala live, in care una dintre concurente care o sa aiba cel mai mic punctaj pana in acel moment va fi eliminata, in schimb pentru concurenta cu cel mai mare numar de voturi i se va atribui imunitate dar daca punctajul oferit de jurati este mic aceasta isi va pierde imunitatea fiind din nou la mana concurentelor dar si a publicului.

Bravo ai stil Sezonul 5 Editia 16 din data de 26 ianuarie 2019 HD

Jurizarea va fi facuta de catre patru jurati care inca nu au fost schimbati si care de-a lungul a patru sezoane nu s-au inselat deloc cu privire la castigatoarea premiului pus in jos, fiecare concurenta a luptat cu adevarat si a dovedit ca isi merita titlul de castigatoare.

De aceasta data, vedem in fiecare saptamana de miercuri si pana sambata cate un episod de la ora 23.00, episod ce este pus spre vizionare pe canalul oficial de youtube a show-ului, si aici avem de aceasta data Bravo ai stil sezonul 5 episodul 16 integral imediat dupa difuzare din data de 26 ianuarie 2019, si este plin de momente de suspan si bineinteles surprize oferite de catre cei mai buni jurati si concurente pe masura.

PRIMA PARTE IN CATEVA MOMENTE.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: